Abarca Hanımlar, bebeğim 50 günlük. Ona uygun kanguru almak istiyorum. Araştırmalarım sonucunda şu markaların arasında kaldım: ¤ Neko switch baby size (yenidoğan aparatına gerek kalmadan,Türk malı) ¤Huggyberry baby size (yenidoğan aparatına gerek kalmadan,Türk malı) ¤ Boroosh New Age ( yenidoğan aparatında gerek kalmadan) ¤Ergobaby(yenidoğan aparatı şart) ¤Solomombaby/mamadus/momfortbaby (yenidoğan aparatı şart) Bunların birkaç tanesinde özellik olarak emzirme yazıyor. Kullanıp da kumaşı bebeği çok güzel sarıyor ve emzirme çok kolay dediğiniz kanguru var mı?
Meyland Abarca bende almayı düşünüyorum. Ergobaby 360 ve boba 4g arasındayım. Ergo ödüllü bir kanguruymuş. Büyükihtimalle onu alacagım ama deneyimleyen arkadaş varsa tecrübelerini paylaşarak bizi de aydınlatabilir sevabına🙏🏻🙏🏻❤️
yagmurtpl Abarca Abarca merhaba ben de baby boroosh kanguru alcam uzun zaman olmuş kullanımından memnun musunuz tavsiye eder misiniz
Abarca Hansmom baby boroosh new age aldım. 👍 fiyat olarak da uygun geldi. Emzirme kısmını daha çözemedim ama iki kez iki saatlik alışveriş faslı oldu. Rahat ettim bebeğim de ben de. Tavsiye ederim.
Hansmom Abarca huggyberry aldim bir orman bir avm yaptik hareket ettigim surece mutluyuz uyuyor hatta :) ama uyaniksa ve durursam pek mutlu degil alisicaz ins🙏🏻