Miniminimini Kizlar bebeğim 4 günlük meme vereceğim zaman kaldıramıyorum uykusundan ne yaptıysam olmadı sizde de mi öyle
Emir_karan Miniminimini sarılık olmasın canm .bnm oğlan sarılık olduğundaaa hiç uyanmıyordu hep uyuyordu bn zorla ağzına koyuyordum memeyiii valla
ahmetseliminannesi Miniminimini uyandir canm sarilik olue burnunu sık veya topuğuna hafif cimcik at uyanır
Nurs2709 Miniminimini bizde de aynı durum olmuştu 4 saat uyandiramamistik burnunu mu sıkmadık ayağını mı gıdıklamadık ne yapsak da uyanmadı ama sarılığa çok dikkat edin sağıp çay kaşığıyla ağzına verin yada altını açın şimdi benim bebeğim de tam 1 aylık altını açıyorum kendisi uyanıyor
ssnnmm Miniminimini altını aç topuğunu burnunu sık mutlaka 2 saatte bir emzir sarılık olur yada kan şekeri düşer
Elfidaaa Uyuyor dahii olsa memeyi ver ağzına sağ sütün tadını alınca uyanır uyanmasa bile uykusunda içsin sarılık olur mazallah zaten çabuk doyar şu an yumurta kadar bile değil midesi çabalamaya devam et sarılık olursa hastanelerde sürünürsünüz Allah korusun
Miniminimini ssnnmm ne yaptıysam uyandırmadim sonra altını açtım yedirdim 2 saatte bir yediriyorum insallah olmaZ
Busukermit Canim benm hiç uyanmıyorsa bazen gerçekten ne yaparsam bende uyandiramıyordum sağıp kaşıkla damla damla veriyordum o uyku arası yutuyordu zaten ne kadar midesi var yavas yavas ver şekeri düşmesin
ecemikoo Miniminimini benim bebeğimde üç günlükken hep uyuyor hiç uyanmıyordu. Sonra hemen doğum yaptığım hastaneye götürdük meğer bebeğin sarılık değerler yükseliyormuş. Ve kilo kaybı yaşamış. Anne sütünün tanında ekstra mama takviyesi de yapın. Şu an bebeğiniz sarılık olabilir. Benim bebeğim 4 gün yoğum bakımda kaldı. Şu an çok şükür iyi. Emzirdikten sonra mama takviyesi yapıyorum tekrarı yaşanmaması için.
ecemikoo Miniminimini en iyisini yapmışsınız. Sadece anne sütü ile beslenince ilk zamanlar anne sütü yetersiz kaldığı için mama öneriyorlar bu nedenle de sarılık riski daha çabuk atlatıyorlarmış. Geçmiş olsun 🌸
Sibelaslan Miniminimini benimde 32 günlük Vallahi ben baktım uyanmıyor soyup masaj yapmaya başlıyorum ayaklarıyla oynuyorum ayakları ile oynanınca sevmedi için gözünü açıyordu
Patilimom Miniminimini öyleydi evet ilk 1 ay özellikle ama geçiyor. Ayrıca sarılıkla hiç alakası yok benim kızımın sarılık değeri 2 bile olmadı hiç yoktu. Dünyaya adapte olamıyor uykucu kuşlar 😊