Sebastian Yardımcı olur musunuz devamlı Alparslan diye hitap etmek yerine hoş tatliş bir lakap istiyorum sizce ne olabilir
Sebastian Mom070 elbetteki ama herkesin ismine bişeyler uyarlanıyor bende aklıma gelmedi ve sizlere danıştım kötü mü ettim
Mom070 Cancansmom Tercih meselesi tabii. Ama neyse o dur yani. Benimde oğlum Mehmet yağız, memoş diyorlar arada ve çok sinirlenirim anlarlar hemen adını memoş koymadık sonuçta. 🤦♀️😂
Mevakemaleyna Lakap oglumun adi kemal kemos diom kara pekmez diom esmer balli diom balli kaymak ne bilim sizde boyle seyler bulabilirsiniz kizima balli borulcem ay kiz bal kiz diom papatyam falan ne bilim iste icinden ne geliosa de
Nrgs Sebastian arkadaşımın oğlunun adı Alparslan Alp diyoruz hatta o bile kendini tanıtırken ben Alp diyor 😁
AsyaninAnnesiiii Mom070 bende hiç sevmem lakap filan ismi neyse onu söylemek daha mantıklı. Görümcem eşiyle birbirine lakap takmış öyle sesleniyorlar 😏 birde erkek isimlerine lakap olsun diye kısalttıp oyş filan eklemek hiç hoş değil çok itici