Miracimm Merhabalar arkadaslar oglum 11 aylik yaklasik 1 bucuk hfatadir makatinda kasinti var yada ben oyle hissediyorum surekli bacaklariyla bi takim hareketler yapiyo annem kurt olabilir diyo nasil anlasiliyor basina gelen tavsiyesi olan varmi
Asafecrin Miracimm bnm kızımda da vardı gece saat 1 ve 2 den sonra aglardı acıyo anne diyerek poposunu fln tutardı bnde pişik olucak zannederdim bir gece doktora götürdüm. Doktor dedi pişik için bu kadar cok aglamaz dedi kurt vardır dedi ilaç verdi ondan snra geçmişti. Herşeyini yüksek derece de yıkadım aileden birine de geçme durumu varmış cnkü. Kışın tekrar gece aglama ya başladı baktım kurtu gördüm sabah hmn doktora götürdüm tekrar surup verdiler dpkundugu her yeri sil meyveleri yıka elini agzına götürmesin dedi o sıra tırnak yemeye başlamıştı yeni dogum yapmıştım kıskançlıktan dolayı tırnak yiyordu doktora söledim tırnak yiyo bıraktıramadım ddm ondan olabilir diyerek her dpkundugu yeri sürekli silmemi söledim şükür geçti cnm
Kara_Melek Miracimm Hastaneye götürün ve test yaptırın. Ama tek belirti kaşıntı değil. İnternetten diğer belirtilerine bir bakın derim. Kusma, iştahsızlık, gaz, geyirme, salya vs. Bi çok belirtisi var.
Miracimm ikizbabymom Hic farketmedim hareketli bisi sonucta olsa gorurdum ama cok kasiniyo sudo krem surunce rahatliyo anlamdim
nazatamina ikizbabymom anusten disari cikabiliyorlarmis hatta ic camasirina falan canli bir micro organizmaymis onlarda arastirin cok ilginc ve korkutucu gercekten
ikizbabymom Miracimm beyaz kımıl kımıl bişey görmemen imkansız bi tane olmaz çünkü bi doktora götür istersen kaka yaparken zorlanıyomu
ikizbabymom nazatamina bu tür şeyler bende çok kaşıntı yapıyo düşüncesi bile şimdi bakarken resim falan görürüm ne me lazım