busra2626 Gokce1504 üroloji doktoruda çocuk cerrahıda yapabilir canım bizim çocuk doktorumuz tanıdığı bir üroloji doktorunu önermişti biz çalıştığım hastanede çocuk cerrahına yaptırmıştık tercih sana kalmış 🤗
Hilalkaradeli Gokce1504 güvendiğiniz bildiğiniz bir doktor ise neden olmasın aynı işi yapıyorlar biz çok memnunuz kaç aylık bebeğiniz
Hilalkaradeli Gokce1504 sünnet için çok iyi zaman iyi düşünmüşsünüz hayırlı olsun şimdiden 🤲 Allah damatlığını da göstersin
selimehmet_ Ürologlar 6 aydan sonra öneriyormuş diye duymuştum aklınızda bulunsun diye yazayım dedim 😇
mrwktrk Bizde üroloji doktoruna yaptırdık çocuk cerrahınin tavsiyesiyle kendisi çok dolu olduğu İçin ve üniversite hastanesi pandemi döneminde yapmadığı için. Bebeğim ikibucuk aylıktı. Birkaç günde iyileşti bebek dönmeye başlamadan yaptırmak en iyisi
Merveceylan Gokce1504 çocuk cerrahisi canım.bebeğim 4 aylıkken yaptırdık Sakarya özel medar hastanesi Çocuk cerrahisi Aykut Özdamar. Kendisi İzmit’te de görev yapıyor.
Maternalmom-_- Merveceylan medardaki sünnette ki hemşireler nasıl anestezi uzmanı falan çocuğunuz nasıldı çıktığında bende orda yaptırmayı düşünüyorum
Merveceylan Maternalmom-_- çok iyiydi ama herşeyden önce Doktor Aykut Özdamarcı süper bir doktor bana güvenebilirsiniz