Sinifcianne Harunelisa hiç başlamasanız daha iyi cok cok zararlı şeker katkı maddesi dolu cocugunuzun cicibebeye ihtiyacı yok.
Mom090 Harunelisa eski postlara bakıp öyle mi açsanız bunları acaba millet sebepsizce ve saçma sapan birbiriyle mükemmel annelik yarıştırıyor şu cicibebe postlarında seninle alakası yok yanlış anlama eski postları oku bence
durucinar Harunelisa ben pütürlü gıdalara başlarken vermeye başlamıştım 4bebe bisküvisi yarım yumurta sarısı birde bir doz mama 😂😂 düşününce çok çirkin geliyor farkındayım ama 8-9aylikti sanırım kızım
ikizbabymom Harunelisa önce bi dene evde sevmezse ebebekte keçiboznuylu var alabilirsin benimkiler evde yapılanı yemedi
Minikuzu Harunelisa verilmese daha doğru ama bende evde yaptım sevmedi hunnap verdim 7 aylıktı sabah kahvaltısında 3 tane bazen yoğurt yemeyince 4 tane koyuyordum
Sevgilimmm Harunelisa hiç vermedim evde kendim yaptım. O kadar basit ki 5 dk sürüyor yapması. Tarif vereyim isterseniz
Sevgilimmm Harunelisa https://www.nefisyemektarifleri.com/5-dakikada-bebek-biskuvisi/ sormak istediğiniz bişey olursa çekinmeyin
Fatma69 Harunelisa 6 cı aydan sonra başladım hünnap aldım , verme zararlı diyen var ama bebegim çok sevdi, gün içinde veriyorum ben