Gamzealya35_ Hayırlı akşamlar 4 yasındaki yeğenimin bugün löseminin en ağır seviyesi oldugunu öğrendik, hastane yatışı, verildi, Allah rızası için yasini Şerif okuyan olur mu? Tuğba kızı Ayça ismi… Okuyan yazabilirse yasin topluyoruz şifa niyetine.
antropologanne Gamzealya35_ Yasin okuyamam ama dua ederim kuzucuğa. Rabbim annesine babasina bagislasin, safi ismiyle sifalandirsin insallah🙏
neredenbileceksinizz Gamzealya35_ rabbim yar ve yardımcınız olsun 🌸 inşallah tez zamanda iyileşir kuzum bu da bir anı olarak kalır
Aysegul_goktug Gamzealya35_ Allah im bağışlasın annesine babasına rabbim kimseye evlat acısı göstermesin inşallah 🤲🤲
Tokyo Çok geçmiş olsun bende dua edecegim tüm kalbimle .En agır seviye dediniz hiç belirti yokmuydu erken teşiz önemli sanırım Bizimde başımıza gelebilir yanlış anlamayın beni.lütfen.Nasıl belirtileri vardı.Allah ailesine güç kuvvet versin inşallah
Splash-Splash-Love Gamzealya35_ Çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Birden mi oldu yabi lösemi sinsi bir hastalık mı? Nasıl anladılar?
Minikbirsincap Gamzealya35_ Rabbim şifa versin yavruya annesine babasına bağışlasın. Okuyacağım inşaAllah
Gamzealya35_ Sağolun okuyacağım diyenlerden sayı yazdım. Ya şöyle geçen hafta vücudu morarmaya başladı önce ablam düştü diye düşünmüş ertesi gün yıkarken sırtı ve kollarında aynı morlukları görüp şüphelenmiş şüphesi de doğru cıktı 😔 internette yazan iştahsızlık huysuzluk olurmuş yeğenim zaten bebekliğinden öyleydi biz hiç konduramadık… Allah kimseye yaşatmasın yıkıldık…
Yagizkus Gamzealya35_ Merhaba geçen sene bu zamanlar arkadaşımın kızına teşhis kondu ve birkaç gün önce atlattığını yazmış instagrama😊 çok şükür atlattı. Eğer imkanınız varsa iyi bir özelde tedavi ettirin. Bir tanıdığımız yetişkin 35 yaş civarı son evredeydi ve doktorlar umutsuz konuşuyordu.En iyi hastanelerde tedavi gördü ve atlattığını duyunca çok şaşırdım. Aynı şekilde arkadaşım da iyi bir hastaneye götürüyordu.İmkanınız varsa iyi bir hastanede tedavi görsün dilerim en kısa zamanda iyileşsin rabbim büyük 🤲
Yagizkus Gamzealya35_ bir de benim oğlumun da 10 aylıkken değerleri çok düşük çıktı hala tam düzelmedi 17 aylık. Acaba küçüklükte falan kan değerleri nasılmış dr incelemeye göndericekti biraz daha kan ilacı kullanın dedi sonra bakarız dedi.Çok İştahsız 0 iştah diyebilirim korktum şu an 😞