seydaac Kızım 2ay 13günlük en başından beri monovit kullanıyorum normalde zaten gaz sancısı çektiği için gaz yapıp yapmadığınu tam olarak bilemiyorum ama içeriğinde paraben bulunduğunu okudum bir çok yerde. Ocean d3 damla almayı düşünüyorum ben de doktorumuza danışıp. Eczacı tanıdığımız var ocean daha iyi ve daha çok satılıyor dedi. İçeriğinde de zeytinyağı var
Janss seydaac Ocean D3 👍🏻 İçeriğindeki zeytinyağı kaka yapmayı kolaylaştırıyor . Biz kullanıyoruz , memnunum .
Aryaaaaa Monovit saglik ocağı ücretsiz vermişti her ay alabilirsin dedi hemşire ancak eczanede çalışan bi tanıdığım içeriğinde paraben var diye kullanma dedi doktorum da OCEAN 400 önerdi onu aldim kullaniyorum
seydaac Oglusbora bibac içeriğinde ayçiçek yağı olduğunu okudum bu konuda bilginiz var mı? İlaç değiştireceğim için baya araştırma yaptım da acaba bu bilgi doğru mu?
Ddmyvz Bize doğum yaptığımız hastanede devit 3 alın demişlerdi onu kullanıyorduk sonra baska bir çocuk doktoruna geçince onu sakın kullanmayın dedi suan ocean kullanıyoruz bizde zeytinyağlı gayet iyi