Deletedmom090 canim bu uyku egitimi isi sabir kararlilik ve azim istiyor.Eger bebegin zor bir bebekse hic yanasma derim . Ama eger dayanabilirsen kontrollu aglatma yatir kaldir yatakta sakinlestirme seklinde ilerleyebilirsin ya da sadece yatir kaldir vs.Ben bir iki kez denedim ama bana gore degil ben dogal ebeveynlikten yanayim benim oglumda 8 ay 14 gunluk gece saatte kalkiyor gunduz desen 4.aydan beri yari saat 20 dakka uyur uyanir ben geri uyutuyorum hala kendisi birlestiremiyor birde dis eklendi iyice cıgrından cıkti ama ben alistim artik sabrediyorum onceden uyumadigi icin bebegime bazen cok sinirlenip kizabiliyordum kafayi yiyecek gibi oluyordum sonra baktm gelisimi iyi uyumadan da buyunuyor emekleniyor vs varsin saat basi kalksin Bir omurde 2 3 sene uykusuzluk nedir ki dedim bebisim icinde benim icinde biraz daha rahatladm cunku duzelsin diye umutlanmak yoruyor insani e uyku egitimi dedigin is ha deyince oturmuyor en az 2 hafta kesintisiz uyku yakalayayim desen belki 1 ay suruyor ha ne oluyor dis anneden ayrilma ataklar derken yine memede sakinlesmek istiyor ya uyusun diye emzirmeyip 10 15 dakka aglamasina firsat vereceksiniz emmeye alismasin aman kucagima alirim kucagimda uyumaya alismasin diye diye surekli kendi uykuya donmesini bekleyeceksiniz baska eve gideceksiniz ortama alismasini saglayacaksiniz vs vs .. Velhasil az daha disinizi sıkın derim😊tabi bunlar nacizane tavsiyelerim insallah bir cozum bulursunuz uykudan cekmis ve ceken bir anne olarak paylastm sizle dusuncelerimi😊