Linaninannesiii Anneler merhaba tv açık olduğunda yüzü dönül olmasa bakmasa bile sesler etikliyormu bilen var mı mesela silah sesi vs. Aklıma takıldı şuan . 4 aylık şuan
Astadavistabeybi Linaninannesiii bence dinlemesi etkiler sikah sesleri vs bizi bile etkiliyor bazen . Bu sebeple tv açmıyorum o uyanıkken
gunes20 Linaninannesiii uyanık olduğu hiçbir zaman tv açmadık. 3 yaşına kadar asla önermiyorlar. İnstagram da Handan Kılınç var çocuk doktoru. Paylaştığı bilgilendirmeleri takip etmenizi öneririm naçizane 🌿❤️
cokgezenti_30 Linaninannesiii o uykudayken açık oluyor tv odasında da yok zaten uyanıncaya kadar bazen açıyoruz bazen bizde unutuyoruz 😂 bebekler konuşma sesinden bile etkileniyor ben cümlelerimi bile seçerek kullanıyorum eşime sürekli müdahale ederim yanlış birşey söylediğinde de
Astadavistabeybi Linaninannesiii biz haberleri seyrediyoruz çok kısık sesle😅dizimizi de o uyurken izliyoruz anlayacağın bebek bizim ne yapacağımıza karar veriyor 😬
Astadavistabeybi Linaninannesiii yok şöyle bebek uyuyor onu odamıza beşiğine götürüyoruz biz eşimle salonda haber veya dizi seyrediyoruz genelde Netflix dizilerimiz oluyor illa duyacak dinleyecek tabiki ama şimdilik böyle yapıyoruz
Cherryblossom İzlemek gibi degil tabi ama yine de dış uyaran oldugu icin bilinc altına yerlesir diyorlar. Muzik dinletmek buyuzden faydalı🌺
Linaninannesiii Cherryblossom hangi müzikleri dinletmem gerekiyor mesela bilmiyorum kendim pek şarkı dinlemezdim arabada radyo haricinde 😅
Cherryblossom Linaninannesiii aslında sarkı degilde canım sözsüz klasik müzik ama suan kucuk tek enstrüman daha iyi piyano cok rahatlatıcı oluyor🌼
Linaninannesiii İpad ten tv yi açıp tv ünitesine koycam o bakmadan tek bluetooth kulaklık ile izleyim en iyisi bluetooth kulaklık alıp 😅