Aselduru22 Kızlar iyi akşamlar 5.5 aylık bebeğim var sadece mamayla besleniyor bi kaç günden beri kesinlikle biberonu istemiyor dilinle ittiriyor böyle bir şey yaşayan oldumu ne yaptınız ?
menekseyagmr Aselduru22 biberon ucunu değiştirin nerdeyse 6 aylık olmuş çekince süt az geliyorsa sinirleniyorlar daha delikli bir uca geçebilirsiniz
okuyananne222 Aselduru22 ben yaşadım 8 9 aylıkken biberonu reddetti. 13 14 aylıkken tekrar alıştırmaya çalıştım o kez de biberonu çekmeyi unutmuştu vermeye devam ettim hergün. Çekemese de.. Bir süre sonra alıştı şuan çok seviyor meme gibi çekiyor resmen
Aselduru22 Annelikseruveni sizinki bnmkindende ufakmı çok zor bi durum kaç defa mama yapıp çöpe atıyorm
Berkayveannesi Bizde 4 aylığız bir aydır var bizde.3 kere çöpe gidiyor sa mama bir kere yiyor günde.Hiç belli olmuyor.
Aselduru22 Berkayveannesi malesef bizim mamalarda öyle her gün çöpe gidiyor her defasında yer diye bi umutla yapıyorm sonu hayal kırıklığı
Aselduru22 okuyananne222 inşallah bnmki tamamen bırakmaz her gün vermeye devam edeceğim inşallah bırakmaz biberonu sizinde bi andamı bıraktı bi tek sabah mamasınj içiyor diğer öğünlerde verdğimde kesinlikle istemiyor