1203gb Evi baştan donatacağız.Hangi markanın mobilyaları(koltuk takımı-yatak odası) tercih edilebilir?Modern tarzda bakıyoruz.Bugün enza home baktım.Sizce kaliteli mi?
F-Betul 1203gb Enza Home çok memnunum sadece mutfak masamı yuvarlak almıştım çok büyükmüş onu beğenmedim okun dışında bence enza home tarzı güzel.
ipekkizz 1203gb ben modokoda bir magazada yaptırdım modokoya bakın derim her zevke uygun mağazalar var ☺️
Nik_mik_yok 1203gb alfemo dan aldim koltuk takımımı. Çok memnunum, hatalı ürün geldi hemen değiştirdiler, ilgili ve hızlılar
1203gb Berenkooommm o kadar isterdim ki gitmeyi.Şu an öyle bir zamanımız yok maalesef.Kolay ulaşabileceğim yerlere bakıyorum ben de.
Deletedmom0099 divanevden yatak odası aldım, annemlerde koltuk takımı aldı. hem malzeme olarak kaliteli, hem fiyatlar piyasaya göre uygun, hemde çok şık mobilyalar var
1203gb F-Betul benim de hoşuma gitti bugün. Koltukların kumaş türü vs.değişebiliyormuş. Sizce kadife kumaş mı/tay tüyü kumaş mı kullanışlı?
F-Betul 1203gb Benimki keten gibi dokumalı bir kumaş tay tüyü basit duruyor bence Ya benim dediğim tarzda ya da kadife düşünün.
Gns- 1203gb l koltuğum enza tay tüyü 6 yıllık ürün kesinlikle leke tutmuyor. Koltuk takımım dogtaş mobilya ve kadife sanki bütün tüyü tozu topluyor.
ipekkizz 1203gb canım 3 hafta falan sürdü ama genelde 1 ay oluyor hazır hemen yollayan varmı bilemiyorum belki bilindik markalar yapıyordur. Gecikme oluyor illaki zaten meşhurdur mobilyacıların iş geciktirmesi sizin acilse ıkea olabilir tarzınıza uyuyorsa
1203gb Minikcivcivim Damla6117 5253 MihraNilkuzusu Zelisblt Gns- ipekkizz F-Betul Çok sağolun hepiniz.Fikir verdiniz.🌸
MihraNilkuzusu 1203gb İnegöl’e annemle gidip bütün eşyalarımı orda yaptırdım evlenmeden önce çok sağlam ve kaliteli