Birkucukeylulmeselesi Hazır donmuş bezelyeden yapan varmı superfres in aldım pişermi çok uzun zaman önce bir kez denedim pişmemişti ama markası bu değildi hatırlıyorum
_prens_prenses_annesi Birkucukeylulmeselesi bugun pazardan aldim yemegini yaoayim diye unuttum simdi bunu gorunce aklima gekdi 😂😂😂
ElifTGM Birkucukeylulmeselesi nasıl pişmedi? yani donmuş bezelyeyi yemeğe atınca sadece 10 dakika durduruyorum ben. Çok çabuk pişiyor hatta. Bezelyenin dışı büzüşmesin çok pişmesin dşye balında bekliyorum ben
Birkucukeylulmeselesi ElifTGM yok canm bildiğin sert sert kalmıştı ha konserve miydi donmuşmu unuttum çok oldu yapalı bir daha da yeltenmemiştim şimdi bir daha denicem bakalım😂
aybukemom Birkucukeylulmeselesi ben kızım için aldım ama 40 dk dan sonra pişti hemen pişmedi superfresh
Asleres Birkucukeylulmeselesi donmuş bezelye ile bende uzun sürede pişirmiştim , geçen gün konserve Aldım gayet güzel oldu 👍🏻
Birkucukeylulmeselesi Asleres valla çok zaman geçti ilk yaptığıma ama pişiremedim onu iyi hatırlıyorum konserve miydi donmuşmu unuttum umarım bu pişer
aybukemom Birkucukeylulmeselesi valla canım ben iyice pişirdim şimdi ilk defa bezelye yemeği yaptığım için çatalla ezilebilene kadar pişirdim belki de normali daha az pişirmektr ama geç piştiğini düşünüyorum normalde yapmasamda
ElifTGM Birkucukeylulmeselesi konserve bezelye daha yumuşak ve tuzlu oluyor canım donmuş bezelye daha diri oluyor ama pişmeside öyle uzun olmuyor açıkçası 10-15 dkda pişiyor
cokgezenti_30 Birkucukeylulmeselesi dolaptan çıkarıp üzerine direk sıcak su koyduysan pişmesi geçikiyor hadda pişmiyor bile ama soğuk suyla pişirirsen kısa sürede pişiyor
Birkucukeylulmeselesi cokgezenti_30 valla eşim yapt ben etten sonrasını görmedim kızımı uyuttum galiba sıcak su koydu ama güzel pişti çok ta lezzetliydi
Portakal Birkucukeylulmeselesi patateslerden önce pişiyor desem yeridir geçen kış buzluğa kendim yaptım koydum ama bitince donmuş aldım
1mom1baby Portakal bende daha yeni buzluk yaptım buzluktan çıkarınca pisirmeden önce dışarda bekletmek gerekiyor mu yoksa normal pisiriyor muyuz
RuzgarMommys Kendimize konserve el bezelye yaparim cok çabuk pişiyor Ama bebekler için konserve kullanilmaz