Guligul GiybetReis arada degisiklik olsun diye yulafli meyveli muhallebi yapiyorum canim. Benim derdim sebze ve bakliyat yemeyi kesmesi her gun makarna pilav hamur yemek istemesi 😧
GiybetReis Guligul bir de yurtdışında yapıyorlar bebeklere sebze sevdirmek için , patlıcanlı pizza, kabaklı pizza gibi😊 hamur işinde ki herhangi bir yemeği sebzeyle karıştırıp sunuyorlar. Yavaş yavaş hamurdan uzaklaşmasını sağlıyorlar.Belki işe yarar😊
Mom7262 Guligul benim kız da hayatta yemez sadece ekmek sizde çok abartmadan verin obeziteye yol açmadan 🙏😊
Guligul Mom7262 canim ben hayatinda gorup gorebilecegin en dikkatli besleyen anneyimdir belki. Zararli ve faydasiz olan yiyecekleri hic vermedim. Ekmekle bile daha yeni tanisti. 17 aylik hayatinda cicibebe bile yemedi. Ama cocuk her seyi tukurup hamur gorunce agzina basinca elden ne gelir 🤷♀️ gercekten normale donsun istiyorum. Hem her gun yaptigim yemekleri cope dokmekten kurtulurum hem de vicdanim rahatlar.
Guligul NunuDudu 13.ayda hic birsey yemiyordu beni intiharlara suruklemisti. Cok sukur atlattik yiyor dedim simdi de hamurculuk cikti! Turlu turlu numaralarla yemek yedirmeye calismaktan biktim ya gercekten o kdr sinir bozucu ki insanin yasam sevinci bitiyor. Gerci bende zaten yok da 😧
Guligul Ezgiasya canim oradan bakinca oyle geliyor da yasayinca gercekten sinir bozucu. Kizinin her seyi tukurup surekli makarna yemesini hic istemezsin inan bana. Benimki de tombul mesela 😔 senin drun ne diyor 30 aylik 12 kg olmasina? Istah acici fln verdi mi?
Guligul AyPerisiVeGokPrensininAnnesi canim damak zevkim diyerek her gun hamur mu yiyecek 😒 bu gecici bir surec mi ne zaman normale doner acaba??
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Guligul Bence geçici bir durumdur. Birlikte bir şeyler hazırlayın bakalım belki merak eder yer.
Guligul [silindi] 23 aralik bizimki de 🙋♀️ siz de ayni seyleri yasiyorsaniz biraz icim rahatlayabilir. Insallah bu gecici bir surectir…
Ezgiasya Guligul 1 yumurtanin başında 1.5 saat bekliyorum hiç abartmıyorum en sonunda yemesin deyip gerisin geri yarısını kaldırıyorum ah ah iştahsız bebe ömür çürütür.. Yine de çok şükür tabi de varlıklarına. Surup falan verdi verdim hiç faydası yok o pekmezlerden falan da verdim balık yağları amannnnn yaramıyor bacım yemedikçe nereye kadar ilaç ılac lahmacun yarayisli birsey aslında yiyorsa senin ki kac aylık kac kilo
Guligul Ezgiasya senin durum da cok zor canim yaa tahmin edebiliyorum. Insallah kizin tez zamanda yemeye baslar bol bol istahli istahli 👭 yemek sorunu cidden yipraticiymis. Hemen buyusunler de kurtulalim 😊 kilosunu yazmayim canim uzulen alinan anneler olur ayina gore ortalamanin uzerinde diyeyim iste 👍
ikizbabymom Guligul mesela ben kaşık dökmesi yapıyorum içine zeytin peynir kapya biber koyup pancar suyu ya da ıspanak suyuyla hamuru yoğurup öyle pişiriyorum
Guligul ikizbabymom ooo bayaa lezzetli gorunuyor 👍 bunu kesin yer. Asil sorun hep bunlari yemek istemesi.
[silindi] Guligul valla sebze balik ağzına sürmüyor gözleme sigara böreği makarna pilav başka yemek yok 2 haftadır böyle
ikizbabymom Guligul inşallah düzelir her ne kadar kabul etmesekte onlarında damak tadı var her yaptığımızı yemiyolar eskisi gibi
Woody Guligul Aa bu şey değil mi, kızım Çocuga bir parça ekmek verdik. Aylardır aradıı lezzet buymuş. Pogaca, kek, ekmek, pide, lahmacun yıgsam bırakın 3 öğünü 33 öğün yer
Guligul Woody vallahi ben de napacagimi sasirdim ama en azindan bir cok kisi ayni durumu yasiyormus. Belki gecici bir surectir umarim insallah..
aybukemom Guligul aa farkettimde benim kızımda ekmek poğaça bu tür şeyler seviyor . Bence ellerinw alıp yedikleri içşn hoşlarına gidiyor ben öyle düşünüyorum
Guligul aybukemom o da olabilir eliyle yemeyi seviyor ama surekli de makarna veremeyiz ki 🤷♀️ barbunya yapmistim bu aksam onune koydum hepsini firlatti atti 🤦♀️
antropologanne Guligul Benim kızım henüz 11 aylık pek bir tecrübem yok ama en yakın arkadaşımın oğlu iki yaşında cocuk makarna,börek, kek ve pilav harici hicbir şey yemiyor. Arkadaşımda aklınıza gelebilecek herseyden sos yapıp pilavın makarnanın icerisine katıyor. En son kabak ve havuc spagetti yapmıştı mesela tadı aynı makarna gibi oldu demişti. Şu an giderek sebze oranını artırıp diĝerlerini azaltmayı hedefliyor. Somonu mesela ekmek arası yiyormuş🙄 insallah sizinki gecici bir dönemdir.
Guligul antropologanne tesekkur ederim insallah canim insallah gecer. Ben de deneyeyim arkadasinin yontemini baska da care kalmiyor zaten..