zehyag61 Arkadaşlar 2 buçuk aylık bebeğim var baya hapşırıyor neden olur acaba öyle olanlar varmi normalmi? Gece saydım 5 kez arka arkaya hapşırdı şaştım kaldım😳 nerdeyse her gün hapşırır bi kaç kez neden acaba? Burnundan sorunumuz var bu arada yani hırıltılı nefes alıyor çoğunlukla geceleri duyuluyor baya zor uyuyor gibi zorlanıyor, sağlık ocağında baktırdım bise yok dedi dinleyip normal okadar erken doğdu dedi bana serum fizyolojik verdi ve pomba aldım sumugunu çekmek için çok bi ise yaradığını diyemem çünkü burnu hala aynisi. Bununla alakası olabilirmi hapşırması? Ama bazen bebeğimi elimin üstüne koydummu o hırıltı yine duyuyorum, bi kaç kişi daha çok hırıltısı var diyor bidaha baktır.
KaSeAy zehyag61 Ben doktora sormustum grip mi falan diye savunma mekanizması gelişiyomus cok normal miş. Gercekten de hiç hasta olmadı 2 aydan beri sürekli hapsırıyo
Mehmetalininannesi Benimde 2 aylik bebegim yarin kontrolümz var soracam surekli hapşırma ve burnunu çektiğim haldeki hiriltiyi
zehyag61 Mehmetalininannesi ilginç gerçekten banada haber edermisin? Bendede ayni durum var. Hırıltısı içinde bende gideceğim en yakın zamanda düzelmiyor çünkü.