Ebru-Yusuf2020 Merhaba kızları bebegim 5.ayina giricek ama uyumuyor ne öglen uyuyor ne gece , gece her saat başı kalkiyor nasıl uyku egitimi verdiniz yemek yapmaya zor zaman buluyorum kendime vakit ayirmayi gectim artik
Astadavistabeybi Ebru-Yusuf2020 özel bir eğitim vermedim ama yatak odama koyu mavi perde aldım normalde siyah alıyorlar ben siyahtan nefret ederim 😅hergün aynı saatte odaya gideriz perdeler sayesinde karanlık olur orda emzirir severim uykusu gelir zor olur ama uyur ( yarım saat 🙈)
mlsmrtgl Ebru-Yusuf2020 Bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz uyutma şekli çok önemli. Sonra bebeğinizin uyku aralıklarını takip ediyor musunuz ? Uyku sinyallerini anlıyor musunuz ?
Ebru-Yusuf2020 Astadavistabeybi çok huysuz bebeğim var ne yaptıysam bir türlü uyumuyor besigine koyuyorum aglama krizlerine giriyor
Ebru-Yusuf2020 Astadavistabeybi benim şuan maddi durumum perde alicak durumda degilim ben de kalin bi battaniyeyi besigin üstüne attim karanlik oldu o şekilde uyuyoruz bakalim ins bir de ayni saatlerinde yatirirsam olacak heralde uyku egitimi
Astadavistabeybi Ebru-Yusuf2020 beşiğe mayınlanacak kadar koymayın kenarda kokunuz sinmiş bir kıyafetiniz olsun muhtemelen kokunuzu istiyor seste de uyumazlar uyuturken çok ses yapmamak lazımmış
Ebru-Yusuf2020 mlsmrtgl evet bi kaç gündür uyku saatlerine dikkat ediyorum bugün işe yaradi gibi inş devami gelir
_Ozgum6658_ 8 aylık bebeğin uyku saatleri nasıl olmalı bilen var mı, erken götürsem ağlıyor geç götürsem huysuzlaniyor tam saatini daha çözemedim sanırım bu ay çok zor gibi geldi bana desteksiz ben de uyutamıyorum