Mom587 Bebeğim 3 aylık oldu onun için oyuncak almak istiyorum. Ilk 6 aya kadar neler aldınız. Ay ay yazabilirmisiniz elinizdeki oyuncaklari. Hatta cıvıl e bebek linki atabilirmisiniz
Vanilya Mom587 Ebebek sitesine gir canım ayına göre bir sürü var çünkü. Oyun halısı şıngırdak mı ne var ya onlar da güzel olur.
menekseyagmr Mom587 bebeğim 4buçuk aylık şimdiye kadar çıngırak, hışırtılı kitap , zeka kartları, diş kaşıyıcısı, oyun halısı ve bez top aldım her gün mutlaka hepsiyle bir tur etkinlik yaparım hoşuna gidiyor ve oyalıyorum.
Mom587 menekseyagmr benim çocuğum tam 3 aylik kolik yerde hiç durmuyor hep kucakda bu oyuncaklarla ilgilenirmi acaba
menekseyagmr Mom587 yavaş yavaş yere koyup onun yanında oyuncaklara alıştırmaya çalışabilirsiniz ses çıkaran oyuncaklar dikkatlerini çekiyor ve sakinleştiriyor çıngırağı çok seviyor mesela benim oğlum onu çalıp bende şarkı söylüyorum falan ortalık curcuna 🤣 bebeğinizde rahatlar umarım
Mom587 menekseyagmr çok teşekkürler. Peki bu hışırtılı kitap ne oluyor tam olarak baktim trenyoldsn ama anlamadim
menekseyagmr Mom587 google hışırtılı kitap yazın orda trendyolda satılan kitaplar linki çıkıyor ordan inceleyebilirsiniz. Böyle bezden kitap çocuk eline aldığında sesler çıkıyor oynadıkça o seste dikkatini çekiyor böylelikle hemde dokunma duyusu gelişiyor tutma becerisi artıyor bazen dişini kaşıyor ağzına götürüp öyle yani