maggie Merhaba bebeğime mama sandalyesi alacağım öncelikli kriterim bebek içinde çok hareket ederse yanlara falan devtilmemesi 🥺 bir de tabi 2-3 yaşına kadar kullanabileceğim bir şey olsun istiyorum önerilerinize açığım
aziz_sevara maggie bence hiçbir çocuk 2yaştan sonra oturmak istemez mama sandalyesinde. Gördüğüm tüm çocuklar 2yaştekiler veya geçenler oturmuyor. O yüzden ben ebebek ın mama sandalyesi mı aldım hem mama sandalyesi hem masa ve sandalye olabilenın dan. Çok sağlam benim oğlum çok hareketli durmaz yerinde rahat oturuyor hareket edebiliyor. Mama sandalyesi ayakları kaydırmaz zaten rahatım. Tesviye edebilirim bir bakın sizde. 20kiloya kadar taşır denildi
gokcela Joie mimzy lx aldım ben çok güzel, sağlam asla devrilme olmuyor tavsiye ederim. Bebeğim şuan 5 aylık henüz ek gıdaya geçmedik ama biz yemek yerken oturuyor güzel vakit geçiriyor
yaseminblge Kızı mana sandalyesinden düşmüş biri olarak söyleyeym. Kesinlikle plastiklerden almayın. Bildiğin ağırlardan alın. Ben sonrasında chicconun ikincielini aldım. Tani o plastikler sıkıntı.