1prens1prensesannesii Dilekkkkkkk01 13 aylık olacak oğlum.. Doktor başlayalım artık günde 1 tatlı kaşığı dedi. Möllers önerdi
blue90 Dilekkkkkkk01 Çocuk doktorumuz 3 yaşında başlattı canım balık sevmediği için yediremiyorum şu an easyfishoil kullanıyoruz balık tadı gelmediği için severek yiyo
Drkdlr Her bebeğe gerekli mi acaba ben de merak ediyordum bu konuyu. Mesela ben haftada 2 kez balık yediririm. Ama yine de düşünüyorum almalı miyim acaba ?
Cansudeniz Limonlusu bizde 10 aylık olduk daha hiç balık vermedim bende başlasam sorun olmaz dmi bir yan etkisi falan olmuyor heralde
Drkdlr Limonlusu balık çorbası yapmayı deneyin ben de bir gün balık bir günde balık çorbası şeklimde veriyorum
okuyananne222 Limonlusu ocean portakallı balık yağı inanılmaz seviyor ismine seslensem bakmaz omega 3 deyince hemen balık yağının oldugu yere bakar
Limonlusu Cansudeniz hayır tam tersine algılarını kuvvetlendirdi. 😊 1yaşa kadar 1 çay kaşığı dolusu verebilirsiniz. 1 yaş sonrası tatlı kaşığına geçmiştik biz.
Cansudeniz Limonlusu teşekkür ederim 🌺bende alayım ozaman ne zamandır aklımdaydı şifa olsun yavrulara 😘