ElifTGM Şu herşeyi konuştuğunuz forumda birde bunu sor bakalım dedi soruyorum. Geçen yıl kurban kesmek için çoruma köye gitmişti eşim. Ama gittiği köyün yakınında ilçenin çöplüğü mü ne varmış. Heryer sivrisinek kaynıyordu dedi. Hatta gece eşime verdikleri yorganın kılıfını çıkarıp içine girip fermuarıbu çekmiş yinede sokmuşlar. Kot pantolonun üzerinden soktu sinek diyor. Eve geldiğinde heryeri sinek ısırığıydı. Üzerlerine off sprey sıkmışlar ama yinede sokmuş. Yani inatçıymış baya sinekler 😄 Sizce çözümü varmı? Kurban yaklaştı yine gidecek şimdiden korkusu sardı. Eğer çözüm bulunursa bizde gideceğiz bu yıl
nneslihan ElifTGM bence çözümü yok ya, yazlıktada sinek çok sırf bu yüzden gidesim gelmiyor umarım çıkar bir çözümü bende şuracıkta usulca bekleyeyim👀
Mom084 ElifTGM valla ilaç a rağmen islemiyorsa şeyler var ama şu asiliyor fişe takılıyor ışıklı sinek kovucular var onların ışığına geliyor araştırın bı 😎
Sinemmmmm ElifTGM oda bir ise yaramiyor ki biz koyde yasiyorduk evlenmeden once ne aldiysak fayda etmedi
Mom084 ElifTGM https://www.cimri.com/en-ucuz-mk-008-sinek-oldurucu-lamba-fiyatlari,807782985 benimde buna benzer bimden almıştım
Sinemmmmm Mom084 canim ise yaramiyor acikta olsa kapalida olsa. Biz gormedik faydasini goren varsa bilmiyorum
Sinemmmmm ElifTGM valla canim babam her turlu seyi deneid ama malesef sirf sokmasin diye atlet sort yatiyodm ustume yorgan ortuyodum 🤣🤣 ama yinede istiriyorlar
Eob ElifTGM Pencerelere sineklik monte edin 🤷 bir de fesleğen, nane gibi kokulu bitkilerden hoşlanmazlar. Hatta Bodrum’da o yüzden evlerin pencerelerine saksıda fesleğen bırakırlar.
ElifTGM Eob şey diyor mesela bi odada sivrisinek sesinden konuşulmuyot diyor o kadar çok sivriye etki edermi acaba
Eob ElifTGM bir anda kaçışmaya başlamazlar belki ama bir süre sonra ortamı terk ederler. Şöyle söyleyeyim, benim balkonda fesleğenim var. Işık yakınca böcekler ışığa gelir ya hani lambanın her yeri böcek olur, bize gelen yok 🤭