Belizinannesii Bebeğim ek gıda tüketiyor fakat üzerine asla su içeremiyorum nasıl alıştırıcam bilemiyorum tüm önerilere açığımm😣
Mlsyldz Belizinannesii alistirma bardagi aldnzmi eger aldıysanız eline verin kendi kendine icmeye baslicktr. Bnm bebegimde icmiyodu cok bardagi aldigmdn beri eline veriyorm tutup agzina götürüyor iciyor artk
Mlsyldz Belizinannesii nuk'un bardagini aldm uzerinde cizgi flm karakteri olan yanlardn tutmali kesinlkle akitmiyor test ettm onayladm sadece cektigi zaman su geliyor oglum o kdr sallıyor damla akmiyor fiyat olarak pahali 75 tl ama memnun kaldm gerctkn
Cansu19082018 Akıtmayan bi bardak var bana teyzem yolladi yurt disindan arastrdm burdada var cocuk agzni dayayim hüp diye cekince sadece geliyo su ondan almani tavsiye ederim
Bet Eger emiyorsa pek istemiyorlar suyu sanırım. benim kızım da çok nadir su içer gün içinde sürekli teklif etmeme rağmen. Ha bir de kesinlikle alıştırma bardağından da biberondan da içmiyor onları dış kaşıma amacıyla kullanıyor. Bardaktan içiyor. Eger sizinki de alıştırma bardağını kabul etmezse kahve yani su bardaklarını deneyebilirsiniz
Belizinannesii Mlsyldz benimde var aslında hediye gelmişti wee baby ama çektiği zaman geldiği için içemiyor daha bebeğim çekmiyor yani daha bilemiyor 😁
Mlsyldz Belizinannesii ne kadarlik bebeginz 😊🙈 bide bazi biberonlarda bi anda geliyor cok güç sarfetmeden bunda oyle degil bnde denedim cnku icmeyi 😂🙈 agzina koyunca damlamiyo bile bildign cekmesi gerekiyo yani
Mlsyldz Belizinannesii bizde 6 ay 6 günlüğüz eline verin deneyin gorceksnz ictigini 😊 htta bn icmiyomu fln diyorm bazen snra bi bakiyorm agznda su oluyo😁 hem disini kasiyo hemde icmis oluyo o sirada 🙈
Belizinannesii Gulom34 bebeğim emmeyi 4 aylıkken bıraktı gece uyandığında mama içiyor saat 9 da uyuyor,1 gibi mama içip tekrar uyuyor sonra sabah kalkıyor 7gibi yine mama içiyor
Belizinannesii Mlsyldz wee baby vardı girdiğim dükkanda birde avent vardı boyut olarak wee baby daha küçük geldi onu aldım şimdi kaynatıyorum yarın deniyeceğim 😁