SeymaZisan Kızlar kızım 8 aylık hemen hemen bir aydır idrarı çok pis kokuyor bir sebebi olabilir mi bu durumun 🤔
eceunverkanra SeymaZisan Sanirim bol su icince duzeliyor diye biliyorum, su miktarini arttirip duzelmezse bir idrar tahlili yaptirabilirsiniz iciniz rahat eder🌸
Agg0207 SeymaZisan idrar tahlili yaptr canim idrar yolu enfeksiyonu okunca kokudan anliyordm bende enfeksiyon cikiyordu hemen aksatma hic
hickimse1 SeymaZisan 1 yaşında iken kızımın idrarı pis kokardı ve sapsarıydı. Ardından ateş geldi. İdrarın da ve kanında mikrop çıkmıştı. 3 yaşındayken de idrarı kokuyordu sadece. Bol bol su içirdim düzeldi.
SeymaZisan Agg0207 idrar enfeksiyonun çişini yaparken ağlar diye biliyorum bunda öyle bişey yok sadece idrarı kokuyor 9 aylık olduğunda kontrolümüz var tahlil yapacak rutin erken mi götürsem acaba
SeymaZisan hickimse1 hmm geçmiş olsun inşallah bizim de sadece su ile geçer biraz daha artıralım ben suyu
Agg0207 SeymaZisan belki yeni baslamista olabilir canim bilmiyorum takip etmelisin surekli ben kizimda hemen yakaliyordm cisin kokusu degisiyorsu resmen