Tugcesilam Kızlar merhaba kızım 6 ay 4 günlük mamayla besleniyor ama hala kusuyor bu ne zamn gecer başına gelen varmı bna yardımcı olurmusunuz
pembeninkurku Tugcesilam ya benim kızım da 4 aylık ve her beslenmeden sonra kusuyor bende bir çözüm bulamadım bakalım 1 hafta sonra kontrolü var sorucam doktora🥴
AybarsKaan Bendede aynı sorun var bende post açtım anne sütüyle besleniyor 4,5 aylık her emmeden sonra bazen sadece süt bazende çökelek gibi bir miktar kusuyor çokmu içiyor fazlamı geliyor anlamadım
Tugcesilam Fadimealparslan sordum cnm normal diyor reflüsü gazı yok zaten büyüdüğü icin gazını cıkarttırmıyor kendi cıkıyor
Fadimealparslan Tugcesilam bnm bebeğinde öyleydi doğdu doğalı her beslenmeden Snra kusardi reflu dedi doktor birde gazi coktu günlük kıyafet degstrmekten kıyafet yetstremzdm çok şükür 4 ay 8 günlük arada kusuyor kusmasida kakasini yaparken kendini skıyor yada gazını cikartrken oluyor
pembeninkurku Tugcesilam aynen telefonda da bişey yoktur dedi ama rahatsız oldum çünkü her beslenmeden sonra 2-3 kere kusuyor
Brcdrnlila Benim doktorda demişti siz eğerki bu aralar farklı şeyler yediyseniz arada kusması olur demişti 4 ay 2 günlük çökelek gibi oluyor bazen bazende süt sadece
Tugcesilam Fadimealparslan yani bizimde öle eskisi kadar yogun degil ama kusuyor bakalm ne zaman komple gececek
Tugcesilam Fadimealparslan bnm kız 6 ay 4 günlük şimdilik dewam eski yogunlugu yok ama yinede kusuyor