Sahraligunler Kızımın alerjisi var mı yok mu bilmiyorum bugün kontrole goturcem öncesinde yine sormak istedim kan gormedim kaka kakası genellikle sıvı yzuunde boyun akrasinda döküntüler var yuzundekiler nokta nokta renksiz bazen bir iki tane kızarık oluyor yanakta ense kısmı kırmızı dört beş tane döküntü uykuya dalamiyor çok zorlanıyor dalarken gözlemlediğim şeyler bunlar birde kaka gürültüsu deniliyor onu ayırt edemiyorum kakayi zaten gürültülü yapmaz mı nasıl anlarım
leynanin_pembemantosuu Sahraligunler kaka gürültüsünü hiç duymadım oğlum zaten maşallah hep patır kütür koca insan gibi yapıyor
Duygusuz Sahraligunler gürültülü kaka ve söylediğiniz dökğntğler alerji belirtisi hırıltı karın gurultusu sürekli gaz sancısı var mı
Tortilla Sahraligunler benm kızımda gürültülü kaka yapıyırdu karnında gurultu vardı uykuya dalamıyırdu kakası sıvı oluyırdu bazen. Cok ağlıyordu 4.aya gırınce duzeldı alerjı felan degıldi.
Sahraligunler Duygusuz Sürekli gaz sancısı yok hatta çok şükür gazı düzene girdi bağırsak düzenleyici kullandıktan sonra hiriltisi yok uykuya dalmakta zorlanıyor
kutgun Sahraligunler mama ile besleniyordu bebeğim gürültülü kaka yapınca mamasını değiştirmiştim kızarıklık ve gürültü geçmişti
Melihinannesi1 Benim oğlumun alerjisi vardı ve saydıklarım alerji belirtisi, döküntü, uykuya dalamama, gürültülü kaka,alerjisi geçince gürültü felan kalmadı
Tortilla Sahraligunler canm alwrjının dokuntusu vucutta daha cok oluyor senın dedınlerın isilikte olabılır ve en buyuk belırtı kakada kan