Mom042 Gunaydin kizlar . 6 aylik kuzucum sabah uyandiginda her iki elindede bu lekelerden vardi avuc icinde tum vucuduna baktim baska yoktu . Nedir bunlar ? Kafamda bir suru soru ilk dusundgum acaba nobet falan gecurdide ellerinimi morartti uyurken . Ama sonra bi islak mendille silmek geldi aklima sildim cogu silindi . Ama nedense icim rahat degil nedir bunlar uyurken siciriyodu diye bebekken epilepsi diye doktor takio edelim demeisti simdi bunu dusunmekten uyuyamiyorum eger oyle bi morluk vs olsa islak mendille silince gecmez dimi 😔https://www.hizliresim.com/jjxjlc3
ikizbabymom Mom042 kınalanmış.bi kez benim ayağımın altında da olmuştu bilimsel açıklamasını bilemiycem
Hismom Mom042 bir tür zararsız mantar terleyen bölgelerde özellikle el ayakta günü birlik çıkabilip hemen geçiyorlar. Silince de geçebilir. Türk halkı bazen melekler kınalamış deyip geçiyor her türlüsü zararsız bişey merak etmyin 😍
Mom042 mrv5556 tobe bismillah ama silindi kuzum islak mendille hemen silindi cok korktum simdi hic bir iz kalmadi
ikizbabymom Mom042 yıllaaaar önce olmuştu tamamen geçmesi bi kaç günü almıştı ama sildiğimde biraz gitmişti ben de bi korktum ama yok bişey olmadı
Zekzek Bana çok olur ozellikle hamilelikte kimi melekler kinalamis der kimi üç harfliler düğüne götürmüş der,bilimsel olqrakta bir çeşit mantar
Mom042 Zekzek gecede ruya goruyodu guluyodu agliyodu demek dugune gitmis bizim kiz 😂 en azindan korkum gecti kotu bsiey degil dimi
Mom042 Hismom tesekkur ederim canim benim aklima hep kotu seyelr geldi iyiki yazdim buraya iyiki cevap verdiniz rahatladim ilk defa boyle biseyi duydum gordum ve gercejten elleri kina kokuyo 😂
Gamzeburkan Mom042 bendede olmustu ellerimde bir sabah uyandığımda çok şaşırmıştım kına yakılırmış uyurken araştırmistim Hiçbir sıkıntı yaşamadım merak etme en fazla iki güne geçer 🥰
Kcr Mom042 geçer çok kısa bir zamanda halk arasında kına derler bildiğim kadarıyla bilimsel bir açıklaması yok
Mom042 Kcr enteresan olan eli hala kina kokuyor . Benim hic basima gelemdgi icin bilmiyorum canim tesekur ederim
Busee04 Mom042 bana da hamileyken oldu çok değişik rivayetler var😊 melekler kına yakmış gibi. doğruluğunu bilmiyorum
Mom042 Busee04 sizinkidemi hemen gecti ? Cok tuhaf gercekten yani basimda kizimi kinalamisalr ben uyumusum 😂
Busee04 Mom042 bi kaç günde geçti benimki hatta gördüm korktum yıkadım sonra öğrendim korkacak bişey yokmuş 😊