MrsNur Cyln0909 2,5 aylık bebeğim var, aynı senin gibi as+mama veriyorum, ve doktorum 5 güne kadar normal dedi ama ben dayanamadım 3. Gün gliserin fitili verdim
Aycan5454 Cyln0909 kızım da yapamıyor doktor mama ve meme ile beslenen bebeklerde normal 5 gün kaka yapmaması demişti
Cyln0909 MrsNur bundan önce dediğiniz gibi 6 gün fln kaka yapamadı kabız olduğunu anladım ikiniyordu çıkmıyordu lavman verdi Dr. Onu kullandık iyiydik ama şimdi tekrar mi başladı acaba dedim inşallah öyledir. Normalde sabah akşam yapan bir bebek o yüzden 2 3 gün fazla geliyor insana
MrsNur Cyln0909 sizi çok iyi anlıyorum, her gün alışınca tuhaf geliyor bize, bebeğiniz rahatsız olmadığı sürece bekleyin yoksa elinizde gliserin fitili bulundurun bebekler için, hemen çözüyor problemi :)
Cyln0909 MrsNur anladım . Peki lavman için alismasin diyorlar fitil için öyle. Birşey varmıdır kendisi yapmaz ister durur diyorlar
MrsNur Cyln0909 bağırsakların tembelleşmedi için bunu düzenli yapmanız gerekir, yani ayda 2-3 fitil/lavman dan alışma olmaz 😌