Deletedmom5151 2. ay aşısı olduk 2 buçuk saat önce asi olduk oğlum sürekli uyuyor neden uyanıp devam ediyor geri ağrı kesici ateş düşürücü vermiştim gelince takip ediyorum ateşi falan yok şükür ne zaman çıkıyor ateş hemen mi gece falan mi çıkar uyumadı normal mi bide
Mom06 Deletedmom5151 ateş çıkmayabiliyo ama huzursuzluk çok oldu bizde kısa kısa uyudu uykuda ağladı sızlandı
Yusufrony Deletedmom5151 biz bir hafta önce olduk ateş çikmadı azcik kustu 3 gün yıkamayın biraz de huysuz oluyorlar
Deletedmom5151 Mom06 uyku arasında bazen ıhlayip ağlıyo agrisi oluyo sanırım korkuyorum ateşi çıkacak diye ölçüyorum sürekli alnından durağımız bakıyorum
Mom06 Deletedmom5151 gece biraz geç uyudu ağladı ama sabaha kadar kalkmadı 2. 3. günde biraz oluyo ağrısı nazlanıyo 😊insallah kolay atlatırsınız olmazsa gecede ver şurup ağrısınıda alır biraz
ayseazra Deletedmom5151 bizde bugün 2.ay aşımızı olduk huzursuzluk var biraz ateşimiz yok dediğiniz gibi uyuyo uyanıyo tekrar uyuyo
Deletedmom5151 ayseazra sürekli takipteyim çıkmaz inşallah ateşleri bizimki maşallah iyi uyudu şimdi uyanmıyor pek sanırım aksama top attıracak bize😀
Deletedmom5151 Yusufrony yok yıkamayacak zaten de kac gun takip etmek gerekiyor ki mesela ateş durumunu kac günde iyi oluyor yada bilginiz varmi