Ozlembade Selam herkese 4 aylik kizim son zamanlarda surekli alt dudagini emiyor. Bunun bir anlami var mi?
Kirazyilmaz Ozlembade dişi kaşınmaya başlamış olabilir benim kızımda alt dudak emiyordu şuanda üst dişleri kabardı üst dudak emiyor yalıyor sürekli 😕
turansmom Ozlembade Anlamı yok,kendini keşfediyor sonra geciyor. Bizimde öyleydi, sonra tükurük başladı, şimdide pipisini elliyor açınca 😀😀😀
Melikemlk Ozlembade bebeğüm 9 aylık hala ara ara alt dudağını emer gün içinde. Emzik tutmamıştı belki emme refleksi belki damak rahatlatma. Bebeğr bi zararı olmadoğı sürece sizde takılmayın.
Seda5959 Ozlembade Benim oğlumda 9 aylık hiç emzik kullanmadık ama Uykusunda aralıklı dilini emiyor. 🤗
iyilik80 Ozlembade cok yoktu kemirmeye calisiuodu herseyi 6 aylikti. Dis cikma zamani kotu oldu uyumadi yemedi
Kahveliseker Ozlembade oglum uc gundur surekli yapiyor. Acikcasi onemsemedim komik geldi güldük gectik. Onemli bir sey olacagini sanmam. Dişleri çok kaşınıyor belki ondan olabilir. Zamanla bunu birakir baska huy edinir merak etmeyin☺️
Mirosunannesi Ozlembade benimkide yapıyoor 3 aylık bu ara biraz unuttu ama kızartana kdr emerdi 🤷🏻♀️