Nuropella 2 aylık bir kızım var Bundan 1 hafta once gece uykusu cok ıyıydı bır anda bozdu kendinı sabahın 7 sine kadar yatmıyor uykusu var ama bir turlu dalmıyor tecrubeli annelerimiz varsa fikrinize ihtiyacım var 😴🙄🙄
Nuropella Emir_karan insan dayanamıyor degıl mı bır saatten sonra bide benım buyuk kızımda yenı 1 yasına gırdı ustune bide onunla ılgılenıyorum 😏
Emir_karan Nuropella oooo kolay gelsin valla sana işin çok çok Allh yardım etsin .Bn bazen deliriyommm bu sefer onun uykusu gelidimiii bn onu uyutmuyommm😅
Vanilya Nuropella Evet canım öyle ama İnan vücudun ayarlıyor kendini zaman geçtikçe. Zaten her zaman böyle olmayacak. O günleri de özlüyorum çok mis gibi bebek kokusunu vik vik ağlamalarını ☺️
Nuropella Vanilya yaa gercekten mı acaba bende özlermiyim 😂😂cok merak ediyorum ınanırmısınız kızlarım oldugu gunden beridir 2 senedir kuafore gıtmemısım bakım yok işim gucum sırf cocuklar
Nuropella Emir_karan oda ıyı bir yöntem 😂😂yok kız gunahtır yapma uyusunlarki ınsalah saglıkla birrrrr an önce büyüsünler
Vanilya Nuropella Öyle oluyor ama geçip gidiyor valla, Kuaföre bende epeydir gidemiyorum ama eşime bir gün bak deyip gidicem.
Nuropella Vanilya Allah bagıslasın benım ilk kızım oldu ben diyordum ki ay ne kadar zor ama 2. Gelince 1.sinin zorlugu gozume gelmedi ama saglıklı olsunlar yeter
Vanilya Nuropella Hm seni zorlayan şey ikisininde sana muhtaç olmadı canım. Ama zorluğun 1 sene sonra geçer gider. Bizden rahat olursun oynarlar ne güzel