Meltemoz Kızlar kızım 5 aylık ilk defa tatile gidicez ama rahat edemeyiz diye çok korkuyorum banyo yapmayı hiç sevmiyo denize alışabilir mi tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi bir haftalık tatilimiz
Uraska Biz 2.5 aylıkken gitmiştik cok korkmustum ama suya hemen alıstı ve cıkmak istedi hatta yoruldu ve geceleri cok rahat etmiştik korktugumuz gibi olmafı☺️
Meltemoz Uraska benim kızım ilk başta suyu çok sevıyordu sonradan hıc durmuyor cok ağlıyor banyoda ıkı uc dk kalıyoruz bır de guneste o kadar nasıl durdurucaz korkuyorum açıkçası
Uraska Meltemoz güneşte kalmasın sakın zaten denize girerken uv ışınlı mayolar var ondan birde kafaya şapka tamamdır denizden cıkınca kurula hemen gölgeyee
Meltemoz Uraska Üzerindeki mayoyu sudan sonra çıkarıyor muyuz bir de denizde Max ne kadar kalması lazım neyin üstünde uyutuyordunuz bebeğinizi
Elifismail 9 aylikken istanbuldan antalyaya tatile gttk bi korkuyla ama havuzu cok sevdi suya grdi cikti sızdi kaldı yavrum güneş kremide mustela kullandik cok memnun kaldk hic canı acımadü oglumun 😊 ama yol faciaydi hic durmadi arabada
Elifismail Meltemoz sevmiyodu gidince sevdi oda sıcakta serinledi çünkü 🤣 hatta biz villa tuttugumuz icin sisme cocuk havuzu goturduk daha rahat edebilmek icin ama oglum bizle havuza girmeyi tercih etti 😊