19052019 Bugün saat 8 den beri uyumuyor çıldırmak üzereyim karnı tok altı temiz gazı da yok duş aldırdım belki uyur diye yok uykusu var ama direniyor ayağımda sallıyorum durunca uyanıyor pışpışlıyorum uyuyo geri uyanıyor yatağına yatırıyorum uyanıyor vallahi deli olacam
YigitAlpinannesi 19052019 artık gündüzleri daha az uyumaya başlar daha gazla zaman geçirir sizle . Uyutmaya çalışmayın huysuzluğu yoksa eğer zaman geçirin konuşun kendiliğinden uyuyup kalıyo sonra
Albertosss 19052019 benim kızımda öyle canım Ocak 11 doğumlu bu aylarda hepsi mi böyle oluyor acaba 🥴 ne gündüZüm belli nede gecem boynumda fıtık var kucağıma alırken bile zorla nıyorum .Allah yardımcımız olsun
KbraOztrk 19052019 aynı dert bende de var kardeşim Allah sabır versin bende çıldırmak üzereyim. Ne gece ne gündüz hiç uyku düzeni yok saatlerce direniyor. 😔
KbraOztrk YigitAlpinannesi benimki fazla uyanık kalmakta istemiyor ama uyumuyorda sevdirmiyor huysuz hemen yaygara koparıyor 🤦🏻♂️
19052019 Albertosss ya belki de atak falan mı acaba 😞 vallahi ya şimdi annemde kalıyorum diğer hafta evime geçecem artık napacam diye kara kara düşünüyorum 😞😞
YigitAlpinannesi 19052019 sürekli mi öyle. Benim oğlumda 2 ay 9 günlük bazen ayaklarımdan indiremiyorum akşama kadar sadece ayaklarımda uyuyor bazende gayet güzel uyuyor yatağında
YigitAlpinannesi KbraOztrk ne kadar BebişiniZ. Benim oğlumda öyleydi bazen hala öyle. Ama konuşmaya devam ettim onla bir süre sonra dikkatini çekmeye başladı bazen ilk zamanlar kısa sürdü şimdi beni dinliyor gülüyo agu diyo sürekli .
KbraOztrk YigitAlpinannesi 1 ay 7 günlük canım 🤦🏻♂️ Daha küçük 🦜 sanırım ben bebekten yana çok sabırlısızım tepki versin falan filan diye 🥴🥴
Betulclsk Vallahi bir bende mi var diyordum degılmoş gündüz bazen zorlasan toplamda 3 saat bazen bir saat uyuyor gecede 12 de anca derin uykuya dalıyor ve sabaha 10 a kadar 4 defa kalkıyor ne zman düzelecek bu durum😞🥶🤖