AyseAlyamm Merhabalar 🤗 Kızım 4 aylık 6-7.aylarinda kulaklarını delirmeyi düşünüyorum . Siz ne zaman deldirdiniz ? Doktorumuza sormadım henüz doktoruna soranlar var mı onların önerileri ne ?
Dilber AyseAlyamm 4.5 aylik flandi ben deldirdgimde saglik kabininde deldirdim hicte brsey olmadi. Bence ne kdr gec olursa sknti o kdr buyuk oluyor daha kulgni kesfetmeden cekmeden yaptrrsan alisyr kendinden bi btun saniyor bekletmeden yaptirin bence
AliyeAsel AyseAlyamm doktora değilde kuyumcumuza sordum yaş almadan gel dedi 11 aylıkken gidicem canım daha küçük bence
AyseAlyamm Dilber evet bende çok farkında olmadan yaptırmak istiyorum ama şu an da çok küçük gibi geldi içim kıyıldı bı😊
AyseAlyamm AliyeAsel 11.ayda da kulağını fark eder eli sürekli orada olabilir çıkartmak isteyebilir diye düşündüm hep kendimce 6-7 .aylarda demiştim ama netten baktığım kadarıyla doktorlar 4 yaş diyor bilincinde olsunlar diye bilemedim şu an 🤦🏻♀️
Eemeelll 10 aylik kizim var 4-5 yasina gelmeden asla deldirmeyi dusunmuyorum allah korusun kupe duser eline alip agzina atar dogal olarak o daha bebek bu ihtimallere hic gerek yok..