Mom7856 benim oglumda 14 aylikken kızım doğmuştu. Ilk başlarda kıskançlik yoktu oglumda. Hatta bebek aglayinca korkup bana sariliyordu. 😁 1 hafta icinde aliştı kardesine. Bebek aglayinca benden önce gidip beşigini salliyordu. Kızımda susuyordu. Bende duygulanip agliyordum tabi. 😂 daha 14 aylik bebek, kardesini sallayip uyutuyor diye 😍 neyse bakım olarak annem bana yakındi zaten .5 dk lik mesafe. 1 gün kaldi bende. Sebebi ise normal dogum yapmam ve hic dikişimin olmamasi, hemen ayaga kalkmiştim zaten, zorlanmiyordum. Birde eşim cok yardimci oluyor bana diye annem günduzleri geliyordu sadece. Eşimde işten gelince cok yardimci oluyordu. Hala öyle yardim eder herseye. Eşim yardimci olmasa gercekten bende cok zorlanirdim. Allah onlardan razı olsun. Günduzleri annem bebege bakarken bende oglumla ilgileniyordum hep. Yemegini yedirip altini degistiriyordum, uyutuyordum felan. Aksamlarida yine eşim bebege bakarken oglumu uyutuyordum ben. Zamanla alişti kardesine. Ama yanlis hatirlamiyorsam 18.aydan sonra kıskanmaya başladi. Şuan 25 aylik hala kardesini kiskanir. 😂 hep ilgi istiyor oglum. Birsey istiyor, yok desem hemen aglar, herseye aglamaya başladı, küsmeye başladi. Ama öyle aşırı bi kıskanclik degil. Mesela kardesine mama icirken gelip kendisi de dizime yatar. Ona da biberonuna süt katıp iciririm. Iki elimde biberon iki dizimde cocuklar 🤣 hayal etmişsindir umarim. Yemek yedirirkende benim yedirmemi bekliyor. Önceden kendisi yerde ama simdi kaşık kullanmayi reddediyor. Illa ben yedirecem 🤦♀️ öyle yani. Bu evreyi çabuk geçmek istiyorum. Ama iyi yanlarida var mesela kardesinin altini degistirirken bezini felan getirir, kıyafetlerini getirir. Oyuncaklarini paylasir. Hatta beraber yaramazliklar bile yaparlar 😂