Aringulay_murat Anneler ek gıdaya geçtiğinizde kahvaltıyı nasıl yaptırdınız neler verdiniz bebislere🥰
Brcfayrt Aringulay_murat hemen kahvaltı vermedim tadımlardan sonra tek öğün zamanla 2 3 yaptım 7. Ayda verdim kahvaltı suan 8 aylık hala istemediğinde zorlamıyorum🤷🏻♀️
ikizlerinannesi2985 Aringulay_murat 6.ay zaten kahvaltı olmuyor. Zaten tadımlar 1 aya yakın sürüyor. Doktorumuz bize kahvaltı 7.ayda dedi
Sevil3425 Aringulay_murat yarim avakoda lor peynirir ve biraz suyu yunurta sarisi catalla ezip veriyorum
Balim2411 Aringulay_murat haşlanmış yumurtanın sarisi lor peyniri Muz şimdilik böyle veriyorum pankek olabilir omlet bebeklere göre
Aringulay_murat Sevil3425 teşekkür ederim beni ne güzel anladınız çok saolun❤️❤️🌷 ben kahvaltıyi nasıl verdiklerini sorup öğrenmek istiyorum bna ilk khvlti olmaz tadım ypilcak diolar bnde biliyorum yani onu hey güzel Allahım
Aringulay_murat Tabikiii ilk tadimlarla başlayacağım.ben sadece kahvaltıya geçildiğinde ne şekilde oluyor onu merak etmistim
Dilek4425 Benim kızım 5 ay20 günlük doktorkontrolunde bugün havuç kabak brokoli püresi verebilirsin dedi tarhana çorbası salcasiz mercimek calcasiz bide ev yoğurdu önerdi