3MelekAnnesi3 Aksam 7 den beri hafif ates seyrediyordu 37.5 38 arası 36.7 e kadar düşmüştü smdi tekrar cıktı 38.3 e kadar gördük 8 de parol vermiştim smdi duş aldırdım tekrar sizce doktora gitsek mi kızlar duşten ne kadar sonra ates ölçsem sonuc dogru cıkar
Gocmen 3MelekAnnesi3 fitilin varmı evde yoksa direk gidin hastaneye ateş önemli titremesi sabit biyere bakması varmı?
3MelekAnnesi3 Emir_karan smdiye kadar normaldi ama 38.3 ü görüdügümde soguktu cnm duş aldırdım o yüzden halsizlik vs yok doktorda ates tek basına hastalık belirtisi olmaz diyordu kararsız kaldım ne yapsam diye
3MelekAnnesi3 Gocmen hayır halsizlik vs hiç bişey yok derecede ates gözükmese hasta demem yani o sekilde rahat oynuyo yürüyor
3MelekAnnesi3 Gocmen fitil yok cnm gerekirse alırız eczaneden hemen parol verdim pembe kutulu olandan 14 aylık
Gocmen 3MelekAnnesi3 gecen bizim de cıktı ateş titreme havale belirtileri vardı acile gittik hemen fitil verdiler 45dk da düştü. Ama bi inen bi cıkan ateşi enfeksiyon vs tehlikeli diye biliyorum ben isterseniz bi gidin zaten bu saatte sakindir aciller