FiE Arkadaşlar bebeğime havuç haşlayıp yedireyim püre halinde diyorum ama haşlanmıyor 😃 püre haline getiren arkadaşlar varsa nasıl yapıyor acaba
Eceaydin05 FiE buharda veya suyun içinde haşlayıp, o suyuyla birlikte haşlanan havucu blenderdan geçirebilirsiniz 👍
Gulom34 FiE havuç çabuk haşlanıyor aslında siz nasıl yapamadınız anlayamadım haşlayıp çatalla da ezebilirsiniz blendirden da geçirebilirsiniz isterseniz irmik ekleyip haşlayın sonrada biraz pekmez ekleyip yedirebilirsiniz bebeğinize
[silindi] Ben çok az içme suyunun içine havuçları atış haşlıyorum içine bir kaşık irmik atıyorum sonra blendırdan geçiriyorum kızım çok seviyor☺️
Lliya FiE kalın doğrayıp haşlamaya çalışıyorsanız geç haşlanıe baya küçük küçk doğrayın hemen haşlanır ister buharda ister suda haşlayabilirsiniz
MucizemGeldi FiE nasil haslanmiyor anlamadim 🤔 ortasindan bölup ya buharda ya da su da hasliyordum daha sonra patatesle karistirip da verebilirsiniz
Esraabrklu FiE havucu bütün olarak katiyorsan biraz zor olabilir ama dilimlere ayırıp kaynat yumuşak oluyo