Ftmasanli Klorofil sling var ama oğlum artık içine sığmıyor 57cm şuan boyu vs 45 günlük kanguru sipariş ettim yeni doğan bebekler için olanından
Selinsu1 Klorofil kanguru denedim hic rahat gelmedi. Hep sling almak istedim alamadim ama insallah 2.olursa dogmadan daha sling alcam
Asyayse Klorofil kanguru kullanılıyor ama sling cok cok daha rahat bende ikisid3 mevcut ama 4-5 ay hep sling kullandim ckk rahat olduğu için
MrsNur Şimdiden kullanmaya başlicaksan sling kullan mutlaka, bebişin sağlığı için ☺️ Bende kullanıyorum 2.5 aylık kızımla, çok memnunum 😌
Klorofil Nazlimu987 MrsNur peki slingin halkali olanindanmi aldinizmi yoksa baglamali wrap mi aldiniz? Zor geliyor bana onlar birde guvenlimi emin olamiyorumda
Nazlimu987 Ben yenidoğan aparatı olan kangurulardan aldım bebeğim rahat edemedi sling aldım bağlar bağlamaz içinde mışıl mışıl uyuyordu yenidoğan için slingi öneriyorum
Nazlimu987 Klorofil wrap şeklinde olanlardan kullandım, güvenlik açısından herhangi bir sıkıntı görmedim. bağlamayı öğrenene kadar karışık geliyor ama 1-2 kullanımda öğreniyorsunuz
Mom042 Klorofil kanguru onermem ben yenidogan aparatliydi hic memnun kalmadik kizimda bende simdiki aklim olsa sling alirdim hem esnek hem daha ferah kanguruda kizim bogulucak gibi bagiriyodu hep . Yenidgan ici slimg alin 7 kilodan sonra yeni cikan bir kanguru var adini hatirlamiyorum cogu unlude kullaniyor.
Esrasen Sling wrap olandan aşırı memnunum uykuya direndiğinde hopp bağlıyorum 5 dk ya gidiyor yeni doğan zamanında sıkıya gelemediği için istemedi ama dışarı çıkarken onunla çıktım bi kaç kez alıştı sling dışarısı bağlantısını kurdu sonrası rahat 9 aylık oldu hala kullanıyorum