eceunverkanra Oykuaygun Evet ben de ilk zamanlardan beri ocean’in d vitamini takviyesini kullaniyorum cok memnunum oglum tadini da cok seviyor, herhangi bir yan etki yasamadik tadi da ayni zeytinyagi🥰
5858g Oykuaygun ben oğluma kullaniyorum 11 aylık hep onu kullandık kan damlası da aynı şekilde bayılıyo tadına şişeyi görünce kaç metre uzaktan ağzını açıp hoplamaya başlıyor 😀😀
Oykuaygun eceunverkanra cekoslavakporseleni ben ilk defa dün verdim bugün aşırı huysuzlaştı. 28 günlük bebeğim. 4 saattir uyuyamadı. Acaba bu mu yan etki yaptı dedim
eceunverkanra Oykuaygun Saglikla buyutun bebeginizi🌸 ben ocean kullanip pek yan etkiyle karsilasan gormemistim ama peki gazi olabilir mi?
Mavielif Bende monovit kullanıyordum sağlık ocağının verdiğini ama bebeğimde kötü bi koku yapıyordu hemde içeriği çok temiz değilmiş şimdi ocean kullanıyorum hem fısfıslı olması kolaylık hemde içeriği temiz
Oykuaygun eceunverkanra şuan gazını çıkarmaya çalıştım kustu biraz sakinledi. Vitamin fazla verirsek bir sorun olur mu?
eceunverkanra Oykuaygun Fazla derken ogunki dozu fazla olursa mi demek istediniz? İlk 3ayda genellikle uyuyamama ve aglamanin ardinda hep gaz oluyor😌