Neslihan4401 2.5 yasindayiz durduk yere arkadaşlarına vuruyor önceden oynadığı arkadaşlarıyla arasında böyle problem olmadan oynuyolardi bi haftadır oyunlarında arkadaşı bisi yapmadan vuruyor arada bole olan miniklerimiz varmi yardimci olursaniz sevinirim
Tortilla Neslihan4401 canm vurmayla ılgılı ınstagramda ckk guzel bır post okumustm. Duygularını nasıl ifade edeceklerını bılmedıklerı için vurmaya basvuruyorlarmıs tam hatırlamıyorm keske bulsam.
Si_se_ta_be Neslihan4401 Kız benim bücürüm daha 16,5 aylık böyle yapıyor. Hastanede bir kız geldi yanına kıza tekme atmaya ayaklarına basmaya çalışıyor. Kızın kraker lini istedi kızda tabiki vermedi vurdu kıza cidden böyle görünce çocuğumu hoşuma gitmiyor zaten hiç çocuk sevmez yaşıtlarıyla oynamaz .
Tortilla Neslihan4401 merhaba sızın ıcın baktm rümeysa demirörs var ınstagrmada 14. Gonderısıne bakın istersenız☺️
Neslihan4401 Tortilla ah keşke olsa oyunlarını takip ediyorum kendinin olmayan oyuncağı kendinin sanıyor vermiyor bu evet normal ama hiç birsey yokken vurması cok uzdu arkadaşları acaba vuruyorda kendini savunma için mi yapiyor hayir ne yapacağımı şaşırdım konusuyorumda beni dinlemek istemiyor
Neslihan4401 Si_se_ta_be ya kendinden bi yas 3yas buyuk arkadaslari kendini incitmiyolar ben cok sasirdim her zaman oyun oynadığı arkadaşları