Bebişleriniz kaç aylık kilosu ve bebek bezi kaç numara ?? Bizimki 7 buçuk kilo 4 aylık ama 4 numara ufak bile geliyor..birde 4+ var fazla büyüklük farkediyormu acaba ?
Esraabrklu kilosuna göre 3 numara bebeğinize uyuyor olmalı aslında. Markaya göre mi değişiyor acaba? Bizim bebiş 4 ay 25 günlük, 8 kilo ve jenny&willy 3 numara uyuyor.
Esraabrklu 4 aylığız 7 kg 100 gr’mız. Prima premium care 3 numara kullanıyoruz 💙
Esraabrklu 3.5 aylığız 7750 kilomuz prima premium care 4 numara kullanıyorum canım
Esraabrklu 4ay 13 günlüğüz prima premium care 4numara kullanıyorum ama bebeğimin kilosundan dolayı değil beli rahat etsin diye onu kullanıyorum 3 de oluyor yoksa
Koca totoLu bebişin war demekki🤣 biz henüz 4 kiLoya yeni yakLaşıyoruz 1 ayLığız o yüzdenn 1 numara yawaşda küçüLmeye başladı haftaya 2 ye geçeriz heraLde
GmzSnn hangi bebek bezi??
GmzSnn ve memnun musun bebek bezinden ?
Esraabrklu cnm burda bebek bezi markaLarı farkLı pampers kuLLanıyorm türkiyede prima mı bilmiyorm bunun ordaki çeşidini gaLiba prima orda ama çok memnunum ben pampers den kokmuyo taşırmıyo pişik yapmıyo
2 ayimiz doldu 7 kilo 3 numara prima kullaniyorum huggies denedim pisik olmustu
5400 kilo prima premium care 2 numara kullanıyoruz ama küçük gelmeye başladı, prima külot bez 3 numaraya geçicez bir sonraki bez alımında, kullanan varmı acaba🙄
38 gunluguz 4.5 5 kg civariyiz.. prima 1 no kullaniyoruz ama bir sonraki bez aliminda 2 no ya gecicez
Deleted0089 5 kiloysa bebeğin bence direk 3 numaraya geçmelisin 2 numara ara bir beden çok az kullanıyorsun
Tam 3 aylık 4. Aya girdik kilosu 6600 normalde canbebe kullanıyoruz ama numarasını bulamadığımız için şu an sleepy 3+ kullanıyoruz paket bittikten sonra 4 numara alcam
Neslihan ozman kucuk bi paket de deniyim 2 noyu olmadi direk 3 beden aliriz aylik paketlerden :)
Sizce prima premium care mi yoksa prima mı ?? Hangisi daha iyi pişik yapmayan bi bez acaba ??
Esraabrklu b3n prima kullaniyorum yapmadi bizde pisik hic sleepy kullndim bi arada o bazen pisik yapiyodu
Esraabrklu ikisinide kullandım prima daha iyi
Biz 45 günlüğüz kızım 5.50 kilo 2 beden bezi nerdeyse 1 paket daha var 3 numara mı alsam ki sonra ??
@Deleted0089 aynen deneme paketi alabilirsin 😊