Hmin Iki gündür göğüslerim cok yumuşadi bebegim 2 aylık hic sertlik yok yumusacik sıktığım zaman da sadece bi iki damla geliyor neden böyle oldu acaba yardim eder misiiniz birden yumuşadı
Cheddar Hmin bebeğinizin emmesini takip ediyomusunuz? Göğüsleriniz terbiye olmuştur eğer aktif emme ve bez doluluğu varsa.
Feyzam_12 Hmin ay kızz benimde bugün öyle oldu, o kadar süt yapıcı şeyler içiyorum falan, ala ala dedim, dolması lazımdı dedim, yumuşacık benimde
Kaganalis Hmin benimde biri yumusak bu hafta. Bizde 2 bcuuk aylığız. Bende sut mu bitti acaba diyorum. Onceden lokur lokur yutardi hatta ağzinin kenarlarindan tasardi smdi basta biraz iyi sonra yavas yavas hatta baya yavas yutkunuyor. Emerken cekip baktim basta 5 6 delikten fiskiriyorsa sonunda 2 delikten sut cikiyo. Basta cok sonlara dogru galiba azaliyor. Basina gelen varmi acaba napmak lazim normalmi?
Hmin Cheddar gece uyandigi zaman emiyor ama iki gündür cok az emiyor en fazla iki dakika ondan sonrada aranıyor suan emzirdim ofkelendi gogsumu çekip durdu
Cheddar Hmin olur tabi 15-20 gün geçtikten sonra olan bile var 😅. Aktif emmesini yutkunmasını takip edin siz
Fundakara Kaganalis normal bAnada oluyordu siz emzirmeye devam edin göğüs terbiye olacak yakında o yüzden
Fundakara Kaganalis normal canım bana da oluyor bazen günlük stres uyku durumuma göre azalıp artıyor azalınca hemen bi çorba duş dua ederim uyurum gelir yine sende öyle yap bi hava almaya da çık stresten uzak dur gelir kafana takınca hiç gelmiyor daha 40 ı çıkmamıştı benim iki gün hiç gelmedi sütüm görümcem bebebği görmeye gelecekti kocası falan sinir oldum virüs zamanı dikişlerim kötü ne misafiri yani strese girdim yada oğlum tombik ben zayıfım diye yok nasıl süt geliyor falan dediler nazar ettiler Allah’a şükür çok dua ettik annem geldi mAma verdi oğluma ben dinlendim duş aldım günde üç kere bol çorba sıcak tuttum düzeldi şükür yani demem o ki stresten uzak dur süt gelmiyor dedikçe gelmiyor
Fundakara Hmin ben de sağmıştım 20 ml gelmişti bide iki gün boyunca hiç gelmemişti mama vermiştim tamamen stresle alakalı gelmiyor dedikçe gelmiyor ben ağlamıştım bide sütüm kesildi diye annem vardı da allahtan beni kendime getirdi ☺️ Canını sıkma uyumaya dinlenmeye çalış kafana takma emzirmeyi bırakma bebek doymayıp ağlarsa sürekli mama ver ama emzirmeyi bırakma gelir. Şöyle bir şey de var benim hala sıkınca gelmiyor bazen ama bebeğim doyuyor Allah’a şükür sen takılma ona . 5 buçuk aylık ve sadece anne sütüyle çok tombik bir bebek maşallah ☺️