Muallime1 Kızlar 9 aylık bebelerinize kaç öğün yemek veriyorsunuz ve porsiyonlar ne kadar yardımcı olur musunuz ?🙏🏻🌸
leynanin_pembemantosuu Muallime1 boş tutmuyorum ağzını sürekli bişeyler veriyorum 4 saatte 1 öğün yiyorsa 2. saatinde meyvedir danonedir yoğurttur sürekli bişeyler tıkıyorum ağzına kendi mamasını sabah öğle akşam yiyor
YeldaKuzey Muallime1 sabah kahvaltı öglen çorba ögleden sonra ara ögün akşam yemek. Gece uyumadan önce ya mama yada gece maması hazırlıyorum
Muallime1 YeldaKuzey Aynen öyle ben tepkimi koydum da işte milletin ağzı torba değil ki onları önemsediğimden değil de bir danışayım istedim peki kahvaltı çorba bunların porsiyonlarını nasıl ayarlıyorsunuz yoksa ne kadar yerse veriyor musunuz?
YeldaKuzey Muallime1 ben tabaga kendi göz kararımla koyuyorum bebegimin neyi ne kadar yedigini tahmin ediyorum . Ama bazen sevmiyor az yiyor veya degişik bir tarif yaptıgımda tadı hosuna gidiyor ve dha cok istiyor . Birazda o anki açlık durumuna baglı
Muallime1 YeldaKuzey Anladım canım zaten günü gününü tutmaz biz de öyleyiz iştah konusunda sonuçta teşekkür ederim bilgiler için