Havva01 Kızlar çok şükür taburcu olduk (Sarılıktan dolayı yatıyorduk) neler yapmalıyız önerilere açığız… 🎉👏🏻🥰👶🏻🍼🤲🏻
ipekkizimm Havva01 gecmis olsun 🌸 biz de sarılık gecirmistik yukselmemisti cok sukur sutunuz var ise surekli emzirin 1 saatte bir 2 saatte bir. Cis ile birlikte atacaktir vucuttan. surekli beslemek çözüm oluyor sarılıkta
Grlnl Havva01 bol bol emzirme gerekirse mama.. ben 15 gün verdim sonra kestim. Ve günlük 15-20 dk güneşe koydum cidden faydasının olduğunu düşünüyorum. Kaka ve çiş ile sarılık atılır. Ve bol bol sarılın💕
Havva01 Melos2234 Benimkide 5 gün yattı o 5 gün 5 yıl gibi geldi ama hamd olsun sonunda kavuştuk çok şükür 🤲🏻🥰🎉
Havva01 Grlnl Emziriyorum ama doyup doğmadığını nasıl anlicam onu bilmiyorum 🤔 Henüz mama vermedim yarım saat te bir emzirdim hastahaneden çıktığından beri kaka çok az yapıyor çiş normal … 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Grlnl Havva01 benimki 2 günde bir yapıyor doktor sıkıntı yok dedi. Yeterli bez çıkarıyorsa kilo alımı iyiyse doyuyor demekmiş ama insan hep şüphede kalıyor 🤷🏼♀️😂