Merhaba arkadaslar, bebegim 3 aylık 1 aylıkken kakada kan da dahil bütün alerji belirtileri verdi kakada cok kan olunca acile gittik. Acilde dr lar bütün testleri yaptılar hiç birşey cıkmadı alerjik bebek alerji bölümüne gidene kadar süt ve süt ürünleri et balık yumurta tahin kuruyemiş paketli gıdalar diyeti yapın dediler alerji Dr uda sonucları cıkana kadar aynı diyete devam dedi böylelikle ben 2 ay patates bulgur ekmek pirinç makarna(yumurtasız) ile besledim.Kaka düzelince denemeye başladım haftalık olarak et kuzu et, hindi eti, sebzeleri vs tek tek denedim. Et domates dereotu yiyince yine kan oldu kakada. Bugun sonuc göstermeye gittik sonucları negatif. Dogru cıkmadı sonuclar, Dr umuz bizi diyetisyene yönlendirdi. Diyetisyen diyet listesi verdi sadece süt ve süt ürünleri ve yumurtayı yemeyelim önce et balık tavuk tüketin dedi ve listede bunların hepsi ayriyeten kuruyemiş ler vs hersey var. Diyetisyene bunları tek tek denedim dememe ragmen hayır bunları yemelisiniz eger yine aynı olursa diyetinize cıkaracagız dedi. Bense Bebegimi yeni düzeltmişken bunları tekrar denemekten cok korkuyorum.Ne yapacagımı bilemiyorum 😭