bukaga Kızlar selam 2 aylığız sarı olan kaka son 1 haftadır yeşil. Önsüt vermiyorum her zamanki gibi tek memeyi en az 15 dk emiyor. Kaka neden yeşil bu ne demek bir bilen yaşayan söyler mii ? Arada mukusta oluyor
Rabiasya21 bukaga Yeşil kakanın normal olmadığını biliyorum. Seni de yaniltmam istemem tabiki. Bulunduğun ildeki sağlık ocağına gitmeni tavsiye ederim.
Balnur bukaga hemşire bana sen üşüttüysen de yeşil olur demişti kan olmadığı sürece mukus olması da normalmiş
fndmtlu Sen eğer yeşil sebzeler tüketiyorsan olabilir veya d vitamini de yeşil yapar. Mukus anne sütüyle beslenen bebeklerde normal karşılanıyor
DaisyMom bukaga benim bebegim tam 1 ay yesil sulu kaka yapti.Cok kustugu icin doktora gittigimizde sorduk yesil sari kaka normal dedi.Mamayi degistigimden beri 2 haftadir sari yapiyor simdi anlamadim.Suan 3 ay 21 gunluguz
Derenimomteacher Eskiler geyrekleri batar derler bacaklarini cok kaldirdiginzda oturur pozisyon yaptiginizda yesil kaka yaparmis
yiyidom bukaga sadece anne sütüyle beslenen bebeklerin kakasının yeşil ya da sarı olması gayet normaldir. Yediğiniz yeşillik etkilemez bir soruna da işaret değildir gayet normaldir. ☺️
bebegimlebuyuyorum bukaga Kabızlık varsa, d vitamini alıyorsa veya siz yeşil şeyler yüketiyorsanız o zaman yeşil olabilir.