morjaguar hani böyle şeytan dürttü denir ya… bu olay bebeklerde olunca ne deniyor, oluyor mu, olağan mı, nedir bu ki bu?
Aysenes morjaguar idrarını ve büyük tuvaletlini yaparken sık oluyordu 6ay civarı suan 9 aylık arada hala olur ☺️
morjaguar Unknown yok öyle bir sıçramadan bahsetmiyorum. hani böyle bir anda titretir ya, anlatamadım sanırım 😊
Unknown morjaguar Anladım şimdi bebeklerde sebebini bilemiyorum. Sık oluyorsa doktora danışabilirsiniz. 🌸
morjaguar Aysenes ya gerçekten mi, ben de çişini yaparken oluyor diye düşünüyorum tam da emin olamamıştım. normal bir şey mi bu ki?
Aysenes morjaguar coğu bebekte olan birşey galiba bırda cok okumustum tabi saniyelik birşeyse eger dalma yda gözlerde kayma gibi şeyler oluyosa o başka. Yada video cekip doktora gösterebilirsnz.☺️
morjaguar Aysenes yok hayır dalma falan olmuyor. çok küçük bir an, video için yakalamanın imkanı yok. hiç bilmiyordum böyle bir şey olabileceğini 😊
Demet_k morjaguar yemek yerken, çiş yaparken, ya da çok heyecanlandıklarında yapmaları normalmiş. Benim kzıımda yemek esnasında yapıyo.1 saniyelik bir ilkilme 🥰
Elsdy morjaguar evet şuan 21 aylık artık öyle sık yapmıyor bir kaç sefer denk geliyorum nadir yapıyor yani önceden çok sıktı:) doktora sormadım internetten baktığımda idrar yaparken olıyor diyenler vardı çünkü