nur-nr_123 Ece-su canm insatgramda özlem.demirdoven senin dediğin tarifi yapiyor onun profilinde öne cikarmalarda ekli canm ordan bak 1 çay bardağı su koyuyor o
Cancansmom Ece-su belki baska bir tariftir, farkli bir kapamadan mi bahsediyoruz acaba,ama susuz nasil pisecekki? Tavugu hasliyorum, sonra firin tepsisine pirinçleri serip uzerine tavuklari koyup su dokuyorum. Ister normal su ister hasladigin su.
Balkizlarim Ece-su tabiki tenceredede su konur yoksa pismez ki yanar 1veya 2 cay bardağı koyun kisik ateste pissin ben yugoslavyaliyim biliyorum yani 💫❣
Cancansmom Ece-su o zaman baska tarifmis,ben firinda pilav üstü kapamadan bahsediyorum canim. Gene de bir eksiklik var baktigin tarifte. Yanar pstetesler o sekilde.
eslemsiii Ece-su denemedim ama bu kadın böyle yapıyormuş https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3OTU5OTg4MjYzNDE4NDYy?story_media_id=2558357880794060621&utm_medium=copy_link
Emine_1245 Istegram da cahide sultan diye sayfa var. Çok güzel tarifleri var. Tavuk kapama tarifi de var sayfasında bence bir göz atin