Merhaba kızlar başımdan geçen bir olayı anlatacağım belki başına gelen vardır düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
geçen hafta bebeğim arabada iken kaza yaptık kaza sonrasında çok ağladı ambulans geldi hastaneye gittik o sırada ambulans sesinden de çok korktu ambulanstan inene kadar hep ağladı Allah korudu ki arabada olan hiç kimseye bebeğime de hiç birsey olmadı, hastanede muayene edildi röntgen çekildi çok şükür hiç bisey çıkmadı, o günden sonra bir hafta geçti ben çok fazla etkilendim karanlık olunca huzursuzlanıyorum hatta yalnız kalamıyorum yanımda biri olmayınca ağlıyorum (kaza gece olduğu icin karanlığa karşı hassasiyetim oldu), benimle birlikte kızım da huzursuzlanıyor (3 aylık) kaza sonrasında gece sürekli ağlıyor uykusunda, daha öncesinde hiç ağlamazdı, onun ağlama sesini duydukça kaza anı geliyor gözüme mahvoluyorum😢 doktor da hiç bişeyi yok korkma dedi ama içim huzursuz acaba kazadan mı etkilendi gece o yüzden mi ağlıyor yada benim mi huzursuzluğum kızıma geçiyor yada bu aylarda ağlaması normal mi ben mi kazaya bağlıyorum psikolojikmen çok kötü durumdayım emzirmesem psikiyatriye gidip antidepresan alırdım, yoksa bu süreci atlatmam çok zaman alacak 🤒 başına gelen var mı böyle bir durum yada sizin bebekleriniz kaçıncı ayında ağlıyor mu uykuda 😕