Lilatmz Doğum öncesi kilomdan 2 kg fazlayım şu an ama göbeğimin erimesi için ne yapabilirim? Tavsiye ettiğiniz egzersiz var mı YouTube’da
Belinaysmom Lilatmz gün içinde temizlik yaparken falan korse kullanın sonra leslie yapabilirsin daha çok yeni egzersiz yapmak için 5 aydan sonra öneriliyor #acemianne YouTubeden bakın 🌸
gg00 Lilatmz ben de iki buçuk ay oldu emzirdiğim için haliyle güzel yiyorum biraz göbek var ne yapıcaz bakalım 🤔 ☺️
Balnur Bence erken doğumdan önce göbeğiniz varmıydı hiç arkadaşımın hiç göbeği yoktu doğumdan 2 ay sonra dümdüz karnı oldu hiç yok
Lilatmz Balnur doğumdan önce yoktu göbeğim. Daha önce kiloluyken göbekten almıştım zayıfladım, bacaklarım falan çok ince kalçam da yok. Göbeğin gitmesi lazım 🤣
Haticedd Lilatmz Ben adet olduktan sonra balon gibi söndü gitti göbegim hicbisey yapmadim eskisi gbi oldu
Kbrdn Haticedd kacıncı ayda adet olmustun benım 10 ay olcak adetle gıdermı acaba kımısı de ılgısı yok adetle dıyo
Ozgeyilmaz2 Haticedd acaba kilonuz nasıldı 10 kg fazlam var suan 2 aylık olduk ev işi bebek derken henüz leasy yapamıyorum körsem var ama rahatsız ediyor takamıyorım regli ne zaman oldunuz doğumdan sonra ?
Balnur Ben 5 ay oldu doğum yapalı bende de var topluyorum bir avuç çokkk çirkin görünüyor inşallah toplar kendini
Lilatmz gg00 iştahım çok açıldı. Emzirdiğimiz için yedikçe yiyesimiz geliyor 🤣 inşallah gider göbeğimiz
Lilatmz cokgezenti_30 ben ilk günler takamadım dikişlerim ağrıyordu. Sonra bir hafta falan taktım pek etkisi olmadı
cokgezenti_30 Lilatmz ben 3. Gün taktım hadda ağrılarıma sızıma bile iyi gelmişti 1 ay sürekli taktım ve göbüşğm yok artık