Bbusra43 Merhabalar. Ben suanda kütahyadayım memlekete annemin yanına geldim esim hafta içi çalışıyor ve hafta sonu dönebiliyoruz anca ikametgahim bandirmada bandırmaya döneceğiz pazar gunu bir sıkıntı cikar mi acaba yolda
prenses3509 Bbusra43 yüksek ihtimal cıkacaktır e devlet üzerinden izin alabilirsiniz hiç riske atmayın çünkü yolda denetımler fazlası ile oluyor
Cheddar Bbusra43 evet polis çevirirse yazar cezayı. Ölüm, ağır hastalık dışında izin alınamıyor e devletten
gozde__ Bbusra43 otogara gidip seyahat belgesi düzenle canım ben o şekilde eve döndüm yolda baktılar sıkıntı çıkmadı . Bu arada ben de Kütahyaliyim 🌹
Baldantatli Hafta sonu seyahetleri icin izin sart e devlletten alin kalacak yerimiz yok ikametgahimiza donecegiz diye ikametgah resmini de yükleyin oldu bitti h
gozde__ Baldantatli e devlet bir hafta sonra cevap verdi bize aklınızda olsun otogarlarda seyahat izin komisyonları var ordan hemen çıkarıyorsunuz izin belgesini
gozde__ Bbusra43 ben otobüsle gidin demedim o birim otogarda kuruluyor biz de kendi aracımızla gidip geldik zaten
Bbusra43 gozde__ e devletten basvurdum olmadi reddeddiler yarinda dediginiz gibi yapayim olmadimi canım